Okulumuzun değerli yöneticisi, Yönetim Kurulu Eğitim Danışmanı Mr. Cardenas için 20 Şubat günü kültür merkezimizde bir anma töreni düzenledik.

Törende Hisar Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Emre Gönensay, Yönetim Kurulu başkanı Feyyaz Yüzatlı, Mr. Cardenas’ın büyük oğlu Andres Cardenas, İlkokul Müdürümüz Meral Olcay, Mr. Cardenas’ın İngilizce dersi öğencilerinden 2017 mezunumuz Elif İlayda Karakullukcu ve OAB Başkanı İpek Erduran konuşma yaptı. Okul koromuz ve orkestramız Mr. Cardenas’ın sevdiği parçaları seslendirdi. Lise öğrencilerimizin Hisar öğrencileri ve öğretmenlerinin Mr. Cardenas için paylaştıkları sözlerden derledikleri videoyu izledik. Bunun yanı sıra Mr. Cardenas’ın birkaç yıl önce, ülkemizin zor zamanlardan geçtiği bir dönemde bizlere umut aşılamak için kaleme aldığı “Baktığımda Umudu Görüyorum” adlı şiirini bir ortaokul öğrencimizden dinledik.

Mr. Cardenas’ın okulumuza yaptığı akademik ve pek çok farklı alandaki katkılarını hiçbir zaman unutmayacağız, hep birlikte mirasına sahip çıkacağız. Işıklar içinde uyu sevgili Mr. Cardenas.