2-3 Mart tarihlerinde gerçekleşen ve en kalabalık senesini yaşayan 4. geleneksel Hisar Coding Summit etkinliğinde öğrencilerimiz teknoloji ve tasarım alanlarındaki bilgilerini 320 katılımcılarıyla paylaştı.

Öğrenciler tarafından organize edilen bu etkinlikte amaç öğrenmek isteyenlerle yıl boyunca geliştirdikleri birikimlerini aktarmalarıydı. Coding Summit’te öğrencilerimiz 15 farklı eğitim içeriğini katılımcılara sundular. Arduino, Raspberry Pi ile Python, Scratch, Fusion 360 ve Unity derslerinin yanı sıra, bu sene planlanan Pi Wars ve Minisumo etkinliklikleri katılımcıların yoğun ilgisini çekti. Eğitmen olan öğrencilerimiz için çok değerli olan bu tecrübede hem becerilerini geliştirme hem de öğretim ve mentorluk tecrübesi edinme fırsatına sahip oldular.