Ortaokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, 16-17 Mart tarihlerinde coşkulu bir Ankara gezisi gerçekleştirdiler.
Gezimizin ana hedefi Atatürk’ün ışığında Anıtkabir’de tek yürek olmaktı. Öğrencilerimiz, öğretmenleriyle birlikte Anıtkabir’de resmi törenle Ata’mızın mozolesine çelenklerini bıraktılar. Ortaokul müdürümüz Sayın Betül Çoban, Hisar Ortaokul öğrencileri ve öğretmenleri adına Anıtkabir Özel Defterine Atatürk için mesaj yazdı.
Gezide, Ankara’nın tarihi ve kültürel dokusunu oluşturan, Cumhuriyet tarihimizde önemli yerleri olan Etnografya Müzesi, I. Meclis (Kurtuluş Savaşı Müzesi), II. Meclis (Cumhuriyet Müzesi), III. Meclis ve İnönü’nün evi de ziyaret edildi.

Öğrencilerimize Atatürk sevgisini daha derinden aşılayabilmek ve Cumhuriyet tarihini yerinde öğrenme imkanı sağlayabilmek için geleneksel Ankara gezilerimize ileriki yıllarda da devam edeceğiz.