Londra’daki Regent’s University’nin düzenlediği “Giyilebilir Mimari” temalı moda tasarım yarışmasına katılan lise öğrencilerimizden Başak O. ve Rayka K., pek çok ülkeden katılan yarışmacılar arasından 3 finalist arasına girdi.

Yarışmada, katılımcı tasarımların günümüz mimarisinden esinlenmesi bekleniyordu. Başak O.’nun, Sydney Opera House, Guangzhou Opera House ve Galaxy Soho binalarından; Rayka K.’nin ise Galata Kulesinden esinlenerek hazırladıkları tasarımları burada görebilirsiniz.

10 Mayıs’ta Regent’s University’nin düzenleyeceği mezuniyet defilesinde öğrencilerimizin de tasarımları sergilenecek ve derece alan çalışamalar açıklanacak. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz! Tasarım alanındaki çalışmalarını yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Başak O.’nun tasarımı

Rayka K’nin tasarımı