Okulumuzun değerli kurucusu merhum Feyyaz Berker adına 4 Nisan’da, Feyyaz Berker’in ailesinin, yakın dostlarının, Hisar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelli Heyeti, üyelerinin, velilerimizin, okul öğretmen ve çalışanlarının katılımıyla bir anma töreni gerçekleştirdik. Anma töreninde Feyyaz Berker’in yakın dostları Sayın Bülent Eczacıbaşı Sayın İnan Kıraç, Sayın Hüsnü Özyeğin ve Sayın Nihat Gökyiğit, Hisar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Feyyaz Yüzatlı ve Hisar Eğitim Vakfı yönetim Kurulu üyesi, Feyyaz Berker’in torunu Sayın Sinan Uzan, konuşma yaptılar. Feyyaz Berker’le ilgili çeşitli video gösterileri ardından okul koromuz “Biz Atatürk Gençleriyiz” marşını ve Feyyaz Berker’in hayata geçmesinde çok emeği olan okul marşımızı seslendirdi.

Hisar Okulları’nı kuran, bugünkü başarısında çok büyük emeği olan Feyyaz Berker’i okulumuzda her zaman yaşatmaya devam edeceğiz. Ona layık olacak şekilde Hisar Okulları için titiz ve özverili çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kendisini bir kez daha saygıyla anıyoruz.