23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları 23 Nisan günü ve öncesindeki hafta boyunca, öğrencilerimizin okul marşımızdan esinlenerek kendi beliledikleri “Yarın Bizden Doğacak” temasıyla, okulöncesi, ilkokul ve ortoakul seviyelerinde coşkuyla gerçekleşti. 23 Nisan günü gerçekleşen kutlama törenimizde öğrencilerimiz şiir, dans, jimnastik, folklor ve koro performanslarını keyifle izledik.

 

 

 

 

23 Nisan arifesindeki hafta, öğrencilerimiz pekçok aktivite ile bayramlarını kutladılar. 2.,3. ve 4. sınıflarımızın koro dinletisi, 1. sınıflarımızın okul marşımız eşliğinde tüm okulda yaptıkları 23 Nisan yürüyüşü, Okulöncesi öğrencilerimizin oyunları ve ortakul öğrencilerimizin prom’u ile kutlamalar dolu dolu geçti.

 

 

 


Ortaokul Öğrenci Birliği ve Organizasyon Kulübü öğrencilerimizin düzenlediği “23 Nisan Hisar Prom” tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla 19 Nisan günü gerçekleşti. Öğrencilerimizin konseri ile başlayan partimiz dans gösterisi ile devam etti. Daha sonra eş zamanlı olarak satranç turnuvası, kitap ayracı yapımı, paper craft, kurabiye süslemeleri, akıl oyunları, kutu oyunları, ebru sanatı etkinliklerine tüm öğrenciler katıldılar. Bahçede düzenlenen oyunlarda, öğrenciler oynayıp eğlendiler. Popcorn satışı ve yemekhanemizin yaptığı kurabiye ve limonata ikramı ise partimizi daha da keyifli hale getirdi.

Ulusal egemenliğimiz ve çocuklara armağan edilen bu ilk ve tek bayram için Ata’mız bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.