Okul Aile Birliğimiz ve Kütüphane Bölümümüz tarafından organize edilen 18. Geleneksel Kitap Ağacı günleri 16-20 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşti.

Kitap Ağacı Günleri boyunca okulöncesi, ilkokul ve ortaokul seviyesinde kitap satışları gerçekleşti. Okulumuza davet ettiğimiz yazarlar; İdil Bilgin Sait, Tülin Kozioğlu, Kaan Elbingil, Ümit Kireçci, Aysın Berktay Özmen ve Rıfat Bali öğrencilerimizle söyleşiler yaptılar. 18 Nisan akşamı saat 19.00 sonrasında Lise Kütüphanemizde, ortaokul öğrencilerimize yönelik, “Kütüphanede Bir Gece, Müzikli Masallı Eğlence” etkinliği gerçekleşti.

Bunun yanında Okul Aile Birliğimizin yine her sene geleneksel olarak organize ettiği “Ağacımız Çiçek Açıyor” kampanyası dahilinde Kütüphanemizin Renovasyon Projesine velilerimiz ve öğrencilerimizin katkıda bulundular.

Ortaokul öğrencilerimizin bağışladıkları kitaplar ise İzmit, Kartepe, Derbent Ortaokulu’na yollandı.

Etkinliklerde emeği geçen herkese ve bağış kampanyalarına destek olan veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.