Ortaokul Matematik Bölümü ve Türk Beyin Takımı (TBT)’nın ortak hazırladığı “Akıl Oyunları Festivali” 29 Mart Perşembe günü başladı. 29 Mart 2018 Perşembe günü yapılan ilk aşamaya 118 öğrenci katıldı. İlk aşamayı başarı ile geçen 42 öğrencimiz, 20 Nisan 2018 Cuma günü saat 11:00- 12:40 arasında, soruları ”Türk Beyin Takımı” tarafından hazırlanan yarışmaya katıldılar. Finale kalan Eytan Sayah, Selin Ünay, Zeynep Urçar, Rana Taki, Nehir Koca, Emre Zora, Selin Ruso, Bora Bahar, Ada Çelik ve Doğa kutsal öğleden sonraki oturuma katılmaya hak kazandı. İlk üçe giren öğrencilerimiz Eytan Sayah, Selin Ünay, Zeynep Urçar Cuma günkü bayrak töreninde duyuruldu ve hediyeleri verildi. İkinci aşamaya katılan tüm katılımcılara sertifika ve TBT tarafından hazırlanan hediyeler verildi.