11. Lise Mezuniyet Törenimiz 22 Mayıs Salı akşamı Hisar Okulları Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 83 mezunumuzu uğurladığımız bu güzel gecede değerli yazarımız Ayşe Kulin ve Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu üyemiz Prof. Dr. Çelik Kurtoğlu tecrübe ve bilgilerinden yola çıkarak öğrencilerimize seslendiler. 2018 sınıfı adına Kaan K. konuşurken, öğretmenlerimizden Barış H.’nın 2018 sınıfına yaptığı konuşma ardından öğrencilerimize diplomaları takdim edildi. Ödüllerin de dağıtıldığı gecede öğretmenlerimiz ve velilerimiz gururlu, öğrencilerimiz heyecanlıydı.

Hisar ailesinin bir parçası olmalarından her zaman gurur duyduğumuz öğrencilerimizi yürekten tebrik eder, onlara yolculuklarının geri kalanında başarı, sağlık ve mutluluk dileriz.

Fotoğraflar için tıklayınız.