Öğrencilerimizin eleştirel düşünme, iş birliği, iletişim, sorgulama ve girişimcilik becerilerini geliştirmeyi amaçlayan projelere katılmalarını desteklemeye devam ediyoruz. 27 Mayıs 2018 Pazar günü, Hisar Okulları olarak Sev Amerikan Koleji’nde düzenlenen ve liseli öğrencilerin inovasyon ve girişimcilik süreçlerine yönelik farkındalıklarını artırmayı amaçlayan DIS@SAC “Yıkıcı İnovasyon Zirvesindeydik. 9. ve 11.sınıflardan iki ayrı takım olarak zirveye katılan öğrencilerimiz, bilgisayar bölümünde çalışırken geliştirdikleri iş fikirlerini jüri üyeleri ve gerçek yatırımcılara sunma şansını yakaladılar. 25 projenin yer aldığı etkinlikte, “Tabchain” adlı proje fikirleriyle Selim B. ve Efe A. ilk 10 proje arasına girerek İTÜ Çekirdek Jüri Özel Ödülü’nü almaya hak kazanırken, “Polybooks” adlı projeleriyle Yağmur A. ve Deniz E. ilk 5 proje arasına girmeyi başardı.