Yurtdışı Üniversite Danışmanlık Bölüm Başkanımız Michelle Duschang bu yaz CIS Yaz Dönemi Üniversite Turunu liderlik etti. Üniversite danışmanlığında 28 yıllık deneyime sahip olan Michelle, aynı zamanda CIS Bölgesel Hizmet Komiteleri’nin bir alt komitesi olan, CIS üniversite turları planlamayı amaçlayan CIS Rehberlik Komitesi’nin beş gönüllüsünden biri.

Michelle, geçtiğimiz yaz St. Louis’deki Washington Üniversitesinden başlayan, Kuzey Karolina Araştırma Üçgeninde yer alan NC State Üniversitesi’nde tamamlanan, 15 üniversiteyi kapsayan Amerika turunu organize etti. Tur ekibi bu sene, St. Louis’deki Washington Üniversitesi’nde sorunlara yaratıcı çözümler getirmek isteyen öğrenciler içi planlanmış “Sınırlar Ötesi” disiplinler arası programı keşfetti; Vanderbilt’te Elon Üniversitesi Başkanı’nın toplumsal katılımla ilgili konuşmasından etkilendikleri rekabetçi başvurularla ilgili tartışmaya katıldı ve Kuzey Karolina’daki Araştırma Üçgeninde yer alan UNC Chapel Hill, Duke Üniversitesi ve NC State’teki staj ve araştırma imkanlarıyla ilgili bilgi sahibi oldu.

Michelle ve Yurtdışı Üniversite Danışmalık ekibimizin haberlerini takip etmeye devam edeceğiz. Michelle, duyduğumuz kadarıyla 2019 CIS Üniversite Turunu Kanada için planlamaya başladı bile.