“Gerçek potansiyelimizi, eleştirel düşünce ve etkin işbirliği ile dünyaya anlamlı katkılar sunarak keşfedip geliştirmek” misyonuyla yola çıkan Hisar Okulları, çağdaş sanatı görerek yorumlamak, bilerek algılamak ve hayatlarımızın bir parçası haline getirmeyi hedefliyor. Hisar Okulları bu amaçla, Elgiz Müsesi ile işbirliği içerisinden yeni bir sergi düzenliyor.

Çağdaş sanatı yansıtan onbir eserden oluşan sergi, sanatseverleri “ELGİZ KOLEKSİYONU’NDAN BİR SEÇKİ”yle buluşturuyor. Anton Perich, Azade Köker, Bahar Oganer, Bengü Karaduman, Darren Almond, Fausto Gilberti, Gilbert & George, İhsan Oturmak, Robert Gligorov ve Volkan Kızıltunç’un eserleri 10 Eylül – 25 Ekim tarihleri arasında Hisar Okulları Kültür Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.