Okulumuzun değerli kurucusu merhum Feyyaz Berker anısına, Müzik Bölümümüzün girişimi ile bu yıl ilk kez Feyyaz Berker Klasik Müzik Konserlerini düzenleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi planladığımız konser serisi 2018-2019 Akademik Yılında 4 aşağıdaki program dahilinde 4 konser olarak gerçekleşecek.

İlk konserimizde, 12 Kasım 2018 Pazartesi günü ülkemizin önemli müzisyenlerinin yer aldığı Camerata Saygun Oda Orkestrası’nı ağırlayacağız. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim görevlileri ve öğrencilerinden oluşan topluluk, Uluslararası Eskişehir Festivali, Cemal Reşit Rey Konser Salonu ve Caddebostan Kültür Merkezi gibi önemli salonlarda konserler vermiştir. 2011 yılında Viyana Don Juan Arşivi ve Avusturya Kültür Ofisi katılımıyla, W.A. Mozart’ın Bastien & Bastienne Operası konseri ve DVD kaydı yapılmıştır.

Cemerata Saygun’u sahnemizde ağırlayacağımız bu konserde değerli sanatçılar; piyanist Dilek Yonat Batıbay, keman vitüözü Çiğdem İyicil, çellist Çağlayan Çetin ve solist Mehmet Yasemin’i Feyyaz Berker Salonunda dinleyeceğiz. Topluluğun etkileyici performanslarını izlemek üzere biletlerinizi https://hisarokullarikulturmerkezi.com/feyyaz-berker adresinden ve Hisar Okulları Kültür Merkezi misafir ilişkileri masasından alabilirsiniz.