Ortaokul Sosyal Bilimler Bölümümüzün hazırladığı ”İklim İçin Ses Ver” etkinliği, iklim değişikliğinin nedenleri, sonuçları, çözüm önerileri konusunda farkındalık yaratmak ve bilinç geliştirmek amacıyla 7 Kasım günü tüm Ortaokul öğrencilerimizin katılımıya gerçekleşti. Etkinlik kapsamında iklim değişikliğinin nedenleri öğrencilere soruldu ve arkasından konuyla ilgili bir animasyon izlendi. Öğrencilerimiz daha sonra Görsel Sanatlar dersinde oluşturdukları ayçiçeği maketlerini ve Modern Diller, Türkçe ve İngilizce derslerinde oluşturdukları dövizleri çimlere dikip üzerlerinde anlamlı mesajlar olan bir ayçiçeği tarlası oluşturdular. Öğrencilerimiz bu çalışmaları ile iklim değişikliği konusuna okul çapında dikkat çekmeyi ve farkındalık oluşturmayı amaçladılar.