1-4 Kasım 2018 tarihleri arasında Ortaokul öğrencilerimi, Balkanlar Gezisini gerçekleştirdi. Yunanistan’ın Kavala şehri ile başlayan gezide öğrencilerimiz, Mehmet Ali Paşa heykelini, Kavala Kalesini, su kemerlerini ve limanı ziyaret ettiler. Aynı zamanda burada yaşayan mübadil bir ailenin kızı olan Anastasia Hanım ile röportaj yaptılar. Daha sonrasında Selanik şehrinde, Atatürk’ün doğup büyüdüğü evi, Aya Dimitri kilisesini ve Beyaz Kule’yi gördüler. Gezinin 3. gününde Manastır’a giderek orda Atatürk’ün öğrenim gördüğü Manastır Askeri İdadisi’ni ziyaret ettiler ve hep birlikte anı defterine O’na olan teşekkürlerini yazdılar. Akşam ise Makedonya’nın Ohrid şehrinde, tekne gezisi yapıldı. Son gün, Dedeağaç’da yemek yendi ve öğrencilerimiz şehrin simgesi olan deniz fenerini gördüler. Öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimiz ve geziye katılan öğrencilerimiz güzel zamanlar geçirdiler.