Müzik Bölümümüz bu yıl, öğrencilerimize ve topluma klasik müziği sevdirmek ve dinlenmesini yaygınlaştırmak amacıyla, okulumuzun değerli kurucusu merhum Feyyaz Berker’in adının yaşatıldığı Feyyaz Berker Klasik Müzik Konserlerini başlattı.

Konser serisi 12 Kasım’da gerçekleşen Camerata Saygun Oda Orkestrası ile başladı. Konser öncesinde, sayın Meltem Berker merhum Feyyaz Berker’in adını konser serisinde yaşattıkları için Hisar Okulları adına Müzik Bölümümüze ve yeni kurulan Lise Fen Laboratuvarında yaşattıkları için Okul Aile Birliğimiz de Meltem Berker tarafından teşekkür plaketi aldı.

Devam eden konserde Mahler, Haydn ve Mozart’ın muhteşem eserlerini başarılı orkestra üyelerinden dinlemek bizler için eşsizdi.