Kitap okuma alışkanlığının ve okulumuz içinde kitaba ulaşabilirliğin artması ve gelişmesi amacıyla Kütüphane birimimiz her Çarşamba öğle tenefüsünde B Blok Lobi alanında ”Gezici Kütüphane” uygulaması gerçekleştirecek.

Uygulamanın ilki, öğrencilerimizin katılımı ile 12 Aralık Çarşamba günü gerçekleşti. Öğrencilerimiz kendileri için hazırlanan kitap standından kitaplarını seçip B Blok alanına koyulan puflar üzerinde dinlenerek kitaplarını okudular.

Uygulamanın sürekliliği eminiz ki öğrencilerimizdeki okuma alışkanlığını geliştirmek ve sürdürmek için önemli olduğundan tüm Ortaokul öğrencilerimizi Çarşamba günleri bu etkinliğe katılmalarını teşvik ederiz. Kütüphane Bölümümüze bu uygulaması için teşekkür ederiz.