Okul Aile Birliğimizin her yıl düzenlediği Yılbaşı Şenliği bu yıl 19, 20 Aralık tarihlerinde gerçekleşti. Şenlikte kermes satışları, piyango çekilişi ve alanında uzman konukların sağlık, beslenme, kişisel gelişim ve yeni yıl sofra düzenleri konularında birbirinden ilginç seminerleri yer aldı. Tüm Hisarlılar’ı keyifle geçen bu şenliğimizde aşağıda detayları bulunan ve birbirinden farklı konulara odaklanan ilham dolu sohbetlere katılma imkanı da buldu.

Piyango çekilişi 26 Aralık Çarşamba günü yapılacak ve sonuçlar okulun web sitesinden ve panolardan duyurulacak, hediye dağıtımı 27 Aralık Perşembe ve 3 Ocak Perşembe günü A Blok girişte kurulacak olan OAB masalarında 10.00- 12.00 ve 13.00-15.30 saatleri arasında yapılacaktır.

Herkese sağlıklı, mutlu, başarılı bir yeni yıl ve bol şans dileriz.

ea