Öğrencilerimizin bireysel ilgi ve performanslarını değerlendirmek amacıyla, 18 yıl önce başlanan sergi etkinlikleri her yıl Okulöncesi, İlkokul, Ortaokul ve Lise seviyelerinden oluşan öğrenci çalışmaları ile devam eder. Öğrenciler; fotoğraf, lego, yağlı boya, akrilik, grafik tasarım, kara kalem, alçı rölyef, seramik ve heykellerden oluşan bu sergilerde ürettikleri çalışmaları arkadaşları ve seyircilerle paylaşma ve yorumlama imkanı bulurlar. Okulumuz Kültür Sanat Merkezi Sanat Galerisinde akademik yıl boyunca farklı seviyelerden öğrencilerin katıldığı toplam altı tane sergi düzenlenir.

İkinci Sınıf öğrencilerimizin çalışmalarından oluşan Hisar Serisi Karma Sergilerinin açılışı, 19 Aralık Çarşamba günü saat 9.30’da velilerimiz, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla Kültür Merkezi sergi salonunda gerçekleşti.