Yeni yılın ilk oyununda Altınok Çocuk Tiyatrosu’nu “Çizmeli Kedi Müzikali”yle 13 Ocak Pazar günü saat 12.00’de sahnemizde ağırlıyoruz.

Geçmiş zamanda ülkenin birinde bir değirmenci ve üç oğlu yaşar. Değirmenci büyük oğluna değirmeni, ortanca oğluna eşeği, küçük oğluna da kedisini miras bırakır. Küçük oğlu kendisine bir kedinin miras kalmasından pek memnun olmaz. Kedi bunu duyar ve hemen sahibinden bir çift çizme ister. Zekasını kullanan kedi, sahibine hiç de değersiz bir miras olmadığını kanıtlamak için zorlu bir göreve hazırdır: genç delikanlıyı zengin yapmak. Gerçek zenginliğin sevgi ve paylaşmak olduğunu vurgulayan bu eğlenceli oyuna herkesi bekliyoruz.

Biletlerinizi www.hisarkulturmerkezi.com adresinden ve Hisar Okulları Kültür Merkezi misafir ilişkileri masasından alabilirsiniz.

Tarih: 13 Ocak 2019, Pazar

Saat: 12.00