Müzik Bölümümüz bu yıl, öğrencilerimize ve topluma klasik müziği sevdirmek ve dinlenmesini yaygınlaştırmak amacıyla, okulumuzun değerli kurucusu merhum Feyyaz Berker’in adının yaşatıldığı Feyyaz Berker Klasik Müzik Konserlerini başlattı. Konserlerden ilki olan ve 12 Kasım’da gerçekleşen ”Camerata Saygun” konserinin ardından 10 Aralık Pazartesi günü ”Boğaziçi Caz Korosu”nu ağırladığımız konser serisi kapsamında 14 Ocak Pazartesi günü ”Erdem Sökmen ve Hasan Meten Gitar İkilisi” izleyiciyle buluştu.

Bellinati, Pascoal, Garoto, Castro Neves, Towner, Gismonti ve Assad gibi bestecilerin eserlerinden oluşan bir repertuvara sahip olan Gitar İkilisi, Latin Amerikalı bestecilerin zengin melodik ve ritmik yapıdaki eserlerini Erden Sökmen’in özgün düzenleme ve doğaçlamaları ile izleyiciye sundu. Bu güzel konserde bizlerle beraber olan herkese teşekkür ederiz.