Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz, dünyanın birçok ülkesinde düzenlenen ve katılımcıların farklı disiplinlerde genel kültür ve yeterliliklerini ölçen World Scholar’s Cup Turnuvasına katıldılar. Her iki okulumuz da turnuvayı başarılarla tamamladı.

Lise Debate Kulübü öğrencilerimiz Koç Okulları’nda düzenlenen World Scholar’s Cup İstanbul turnuvasına katıldılar. Bu yılki teması ”Marjinlerde bir Dünya” olan turnuva sonucunda her dalda ödüller kazanan iki takımımız da finallere katılmaya hak kazandı.

Ortaokul öğrencilerimiz World Scholar’s Cup’ın ikinci turu ve aynı zamanda bugüne kadar gerçekleşen en büyük WSC organizasyonu olan bölgesel turnuvaaya katıldılar. Öğrencilerimiz bu yüksek katılımlı etkinlikte bireysel yarışmalarda birincilik ve dördüncülük dahil olmak üzere pek çok altın ve gümüş madalya aldılar.

Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.