Lise Müdürümüz Sayın Gülçin Cırık Doğramacı ve Bilgisayar Bölümü öğretmenlerimizden Sayın Dilara Vardar, 24-27 Nisan 2019 tarihleri arasında Portekiz’in Lizbon şehrinde, “Exponential Learning” teması ile gerçekleşen
ECIS (The Educational Collaborative International Schools) Yıllık Liderlik toplantısına katıldılar. ECIS üyesi uluslararası okul yönetici ve liderlerinin katıldığı konferansta, Lise müdürümüz ve Bilgisayar Bölümü öğretmenimiz “Design Thinking, Innovation and Entrepreneurship” konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.

Hisar Okulları sunumu ve Bilgisayar Bölümünde yürütülen çalışmalar uluslarası okullar tarafından büyük ilgi gördü, okul idarecilerimiz çalışmalarını aktarmak ilerleyen dönemlerde davet eden bazı okulları ziyaret edecek ve hisar Okulları’nda kendilerini ağırlayacaklar.