İzzet Kebudi ’15 Columbia Üniversitesi Mezuniyet Töreninde 2019 Sınıfı Adına Konuştu

2015 mezunumuz İzzet Kebudi, Columbia Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden üstün başarı ile mezun oldu. Üniversitedeki ikinci yılında Üniversite Senatosuna seçilen İzzet, Senatoda görev almış ilk Türk öğrenci oldu. Columbia Universitesi Senatörü olarak, her türlü ayrımcılığa karşı ve öğrencilerin akademik ve sosyal yaşamlarını iyileştirmesine yönelik pek çok çalışma yaptı. Sınıf başkanı seçildi ve binlerce Columbia Üniversitesi öğrencisi adına, yakasındaki Atatürk rozeti ile mezuniyet konuşmasını yaptı. İzzet’in konuşmasını buradan izleyebilirsiniz.

İzzet, Mezuniyet Töreninde 3 ödüle layık görüldü: Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından Liderlik ve Başarı Ödülü; Columbia Üniversitesi Yönetimi tarafından “King’s Crown Leadership Excellence Award for Innovation and Enhancement” (İnovasyon ve Yenilikler Liderliğinde Mükemmeliyet Ödülü); Üniversite Mezunlar Derneği Tarafından Liderlik Ödülü.

Türkiye’yi Columbia Üniversitesi’nde ve yurtdışında en iyi şekilde temsil eden İzzet’le gurur duyuyor ve kutluyoruz, başarılarının ömür boyu devamını diliyoruz.