Lise öğrencilerimizi üniversiteye uğurladığımız 2019 Sınıfı Diploma Törenimizi 26 Haziran Çarşamba günü okulumuzda gerçekleştirdik. Genel Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu’nun konuşmasıyla başlayan törenimiz, Hisar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Feyyaz Yüzatlı’nın, ardından ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ’un bir Hisar velisi olarak mezun öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimize seslenişiyle devam etti. Törenimiz, ödül sunumlarının ardından 2019 sınıfı adına konuşmasını yapmak üzere seçilen Emre Tahincioğlu’nun konuşması ve yine 2019 Sınıfı tarafından seçilen öğretmenimiz ve Lise müdür yardımcımız Okan Uzelli Hocamızın konuşması ile devam etti.

Diplomalarını alan öğrencilerimizi üniversite yolculuklarına uğurlarken her bir öğrencimize ömür boyu başarı ve mutluluk dileriz.