Lise öğrencilerimiz EPDA 19 (European Product Design Award)’ın Eğitim kategorisine, fiziksel ve zihinsel olarak aktif olmayı sağlayarak çocukların teknoloji ile olan ilişkisini güçlendiren ”Pomelo” projeleri ile başvurdu. Öğrencilerimiz daha önce yine bu proje ile Güney Kore Human Robot Interaction (HRI) Konferansında “Student Design Competition” dalında, katılımcıların ve jürilerin oyu doğrultusunda verilen “Delegates’ Choice” ödülünü almaya hak kazanmış ve konferansta proje sunan tek lise ekibi olma ayrıcalığını yaşamışlardı.

EPDA organizasyonundan da başarıyla dönerek “Honorable Mention” ödülünü kazanarak projelerini iki ödülle taçlandıran öğrencilerimizi ve öğrencilerimize mentorluk yapan Bilgisayar Bölümümüzü tebrik ederiz.