İngilizce öğretmenlerimizden Jeff Gibbs, Stephen Freer, Ned Entrikin ve Banu Aldemir, 18-24 Ağustos tarihlerinde Frankfurt’ta, European University of Viadrina bünyesindeki European Writing Center Association’ın ilk konferansına katıldılar. Öğretmenlerimiz bir hafta boyunca, “Writing Center” teorisi, planlanması, pazarlama ve bütçelenmesi, öğretmen eğitimi, araştırma yöntemleri ve yazma süreci gibi konularda Avrupa ve Orta Doğu’daki 20 farklı ülkeden 30 uzmanla çalıştılar. Bunun yanında konferans katılımcıları Hisar Okulları’nda K-12 bütünlüğünde sürdürülen İngilizce yazma ve drama çalışmalarından oldukça etkinledi. Öğretmenlerimiz konferansta edindikleri kazanımlarla Hisar Okulları’nda 2019-2020 Akademik Yılında kurulacak olan Writing Center için son derece heyecanlılar.