Istanbul şehri Contemporary Ist, Bienal ve paralel pek çok etkinlikle dolu hızlı ve yoğun bir sanat dönemi geçirirken, Hisar Okulları Kültür Merkezi 10. Yıl Sanat Etkinlikleri kapsamında, çalışmalarını New York’ta sürdürmekte olan, eserleri dünyanın pek çok başkentindeki müzelerde sergilenen çağdaş sanatçı Daniel Arsham’ı ağırladık.

Daniel Arsham’ın Hisar Okulları için hayata geçirmiş olduğu çalışma, Lise binamızdaki Nautilus Salonu dış duvarında yerini aldı. Sanatçı bugün öğrencilerimizle bir araya gelerek kendi sanat serüveni ve çalışmalarıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Kültür Merkezi 10. Yıl kutlamaları kapsamında dünya çapında başarılara ulaşmış bu önemli sanatçıyı ağırlamanın ve sanat eserini okulumuza kazandırmış olmanını mutluluğu ve gururu içindeyiz. 10. Yıl Sanat Etkinliklerimiz Eylül ayında profesyonel sanatçılar, mezunlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz ve çalışmalarımızın sanat çalışmalarıyla katıldıkları Encounters/ Karşılaşmalar Sergisi ile devam edecek.