Feyyaz Berker Klasik Müzik Konser Serisi 7 Ekim, Pazartesi akşamı Ulucan Trio ile başladı. Okulumuzun değerli kurucusu Feyyaz Berker’in doğum günü olan bu özel günde konser öncesinde bir anma töreni gerçekleştirdik; kendisinin okulumuza ve Türk eğitim dünyasına olan katkılarını hatırladık ve teşekkürlerimizi sunduk.

Kurucu Temsilcimiz Sayın Prof. Dr. Emre Gönensay ve Hisar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Feyyaz Yüzatlı, törende yaptıkları konuşmalarda Feyyaz Berker’in vizyonunu, yaşattığı değerleri ve okulumuz için hayallerini paylaştılar.

Ardından program Ulucan Trio konseri ile devam etti. Keman sanatçısı Özcan Ulucan, piyano sanatçısı Birsen Ulucan ve çellist Özcan Evrim Tunca’nın sanatsal dostluğu ile bir araya gelen Trio, Feyyaz Berker Sahnesi’nde bizlere oda müziği konseri verdi.