Okulöncesi öğretmenlerimizin yoğun araştırmaları ve sonrasındaki yaz dönemi çalışmalarıyla yenilenen; eğitsel dış mekan tasarımlardan ilham alarak yenilikçi, bütüncül, güvenli ve öte yandan çocukların sınırlarını zorlayıcı niteliklere sahip yeni Okulöncesi bahçemizin erken çocukluk alanında iyi bir örnek olabileceğine inanıyoruz. Öğrencilerimizin samimi istekleri doğrultusunda, mümkün olduğunca doğal oyun malzemeleri ve materyallerle donattığımız, çevre dostu bir öğrenme alanı olan bahçemizi etkili bir şekilde kullanmaya başladık.

Öğrencilerimiz geçtiğimiz hafta bahçemizde kurulan parkurda çekişmeli ve eğlenceli vakit geçirerek takım olmanın keyfine vardılar. Hobilerim ve spor konusuna bağlı olarak ise tüm Okulöncesi 5-6 yaş öğrencileri ve öğretmenleri güne zumba yaparak başladılar. Bahçemizi öğrencilerimizin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeye ve yeni malzemeler eklemeye devam edeceğiz.

Okulöncesi bölümümüzün tarafından hazırlanan yeni bahçemizi fotoğraflarla anlatan dokümana linkten ulaşabilirsiniz.