17-18 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenen Selanik American Farm School “Innovation Summit”te 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimiz “Scratch & Makey Makey” ve “Python with Micro:bit” olmak üzere 2 farklı atölye gerçekleştirdiler.

Hisar Coding Summit 2015 yılından bu yana “öğrencilerden öğrenmek isteyen herkese” mottosu ile düzenlenmekte ve pek çok katılımcıya ilham vermektedir. Atina American Community School, Hisar Coding Summit’ten aldığı ilhamla, bilgisayar eğitimi bölümümüz ve öğrencilerimizin desteğini alarak 2018 yılında “Innovation Summit” organizasyonlarının ilkini düzenlemişti. Bu süreç ile birlikte iki okul arasında gerçekleşen işbirliği, Selanik American Farm School’u da kapsayarak devam etmiş oldu.

Bu işbirlikleri öğrencilerimiz için bilgi ve becerilerini paylaştıkları, kültürlerarası iletişim içinde oldukları ve yeni projeler için fikirler ortaya çıkardıkları son derece değerli deneyimlerdir. Öğrencilerimizi ve katkı sağlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.