Atatürk’ün gösterdiği yolda hep birlikte yürüyüşümüzü kutladığımız Cumhuriyetimizin 96. yılında, 29 Ekim 2019 günü Hisar Okulları Atatürk Salonu’muzda öğrencilerimizin hazırladıkları “Birlik ve Beraberlik” temalı töreni izledik.

Bandomuzun Kültür Merkezi önündeki karşılaması sonrasında Atatürk Salonunda n töreni izlemek üzere toplandık.Tören öncesinde Lise Müdürümüz Sayın Gülçin Cırık Doğramacı açılış konuşmasını yaptı. Hisar Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Feyyaz Yüzatlı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu öğrencilerimize ve misafirlerimiz yaşattığı konuşması ile öğrencilerimize, velilerimize ve çalışanlarımıza seslendi.

Törende her seviyeden öğrencilerimizin farklı alanlardaki performanslarını gururla izledik. Törenin başından itibaren sahnede olan koromuzun seslendirdiği Atatürk ve Cumhuriyet marşları ile Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşadık.

Başta Atatürk olmak üzere Cumhuriyet’i bizlere armağan edenlerin önünde bir kez daha saygı ile eğiliyoruz.