Hisar Mechatronics Robotik ve Mühendislik takımları Techno Tigers, Mechaminds, Hemlock ve Hestia, 16-17 Kasım’da Nişantaşı Üniversitesi’nde gerçekleşen VEX Robotics Competition İstanbul turnuvasına katıldı. 24 takımın katıldığı ve 2 gün süren turnuvada, sıralama turlarında büyük başarılar gösteren 4 takımımız da final turlarına katılmaya hak kazandı.

Hestia ve Mechaminds takımları çeyrek finale; Hemlock takımı yarı finale ve Techno Tigers takımı ise final maçlarına kadar yarıştılar. Turnuva sonunda Techno Tigers ‘Tournament Finalst’, ve Mechaminds ‘Design’ ödüllerini aldılar. 4 takımımız turnuvada yarışırken, öğrencilerimiz Melis Olcay ve Emrecan Aydoğmuş turnuvanın organizasyonunda görevli olarak yer aldılar. Melis, turnuvanın Robot Education and Competition Foundation Etkinlik sorumlusu; Emrecan ise turnuvanın teknik sorumlusu oldular.

Takımlarımızı ve öğrencilerimizi başarılarından ötürü kutluyoruz.