Profesyonel iş dünyası ile gerçekleştirdiğimiz işbirlikleri kapsamında Lise öğrencilerimiz QNB Finansbank bünyesi altında bulunan QNBEYOND ekibi ile yürüttükleri “Fikir Kampı” ve “Data Science” projelerini tamamladılar. Ekim 2019 tarihinde başlayan ve her hafta düzenli olarak devam eden projeler öğrencilerimizin sunumlarını QNB Finansbank üst yönetime gerçekleştirmeleri ile sona erdi.

Program dahilinde öğrencilerimiz girişimcilik ekosistemi içinde yer alan mobil uygulama geliştirme, tasarım odaklı düşünme, data analiz ve yorumlama, ve sunum yapma gibi çok değerli kazanımlarla süreci tamamladılar.

Fikir Kampı projesi kapsamında gençlerin finansal hayatlarını yönetmek üzere POKIT isimli bir uygulama fikri üzerinde çalışan öğrencilerimiz, geliştirdikleri mobil uygulama projelerini banka üst yönetimine sundular. Aynı şekilde Data Science projesi kapsamında data analiz konusunda çalışan öğrencilerimiz de, ADSL faturaları üzerinde makine öğrenmesi ile anlamlı sonuçlar ve uyarılar geliştirecek bir sistem üzerinde çalışarak sunumlarını gerçekleştirdiler.

İnovasyon Merkezi ve Bilgisayar Eğitimi Bölümü mentorluğunda gerçekleştirilen projeyi gerçekleştiren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.