Destination Imagination Yarışması, öğrencilerin okulda, kariyerlerinde ve tüm yaşamlarında başarılı olabilmek için onlara ihtiyaçları olan becerileri öğretmeyi amaç edinmiş bir eğitim programıdır. STEAM eğitimini sanat ve sosyal girişimcilikle buluşturan proje tabanlı öğrenme programını uygulamayı amaçlayan bu yarışma öğrencilerin hayallerini gerçekleştirdiği öğrenme ortamları yaratmayı hedeflemektedir. Öğrenciler, yaratıcı ve eleştirel düşünme, takım çalışması, problem çözme, risk alma ve proje yönetimi gibi 21. yüzyıl becerileri kazanmaktadır.

Antalya’da düzenlenen yarışmada okulumuz Lise öğrencileri “Designer Genes” takımı ile mühendislik alanında, “Joytech” takımı icat alanında; Ortaokul öğrencilerimiz ise “Flaming Flamingos” takımı ile doğaçlama alanında yer almış ve okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.