Lise öğrencilerimiz tarafından bu yıl 6. kez gerçekleştirilmesi planlanan Hisar Coding Summit, salgın önlemleri nedeniyle 25 ve 26 Nisan 2020 tarihlerinde internet üzerinden yapılacak.

Online ortamda düzenlenecek etkinlik, yurt içi ve yurt dışından tüm öğrencilerin katılımına açık olacak şekilde planlanıyor. Bilgisayar Eğitimi Bölümümüzün mentorluğunda Lise öğrencilerimiz tarafından verilecek eğitimler kapsamında 25 Nisan Cumartesi günü yurt dışındaki katılımcılara İngilizce dersler verilirken, 26 Nisan Pazar günü ise yurt içindeki katılımcılarımıza Türkçe dersler verilecek.

Etkinlik boyunca katılımcılara aşağıdaki alanlarda eğitimler verilmesi planlanıyor:

• SCRATCH İLE PROGRAMLAMAYA GİRİŞ
  • ARDUINO İLE PROGRAMLAMA
  • SWIFT İLE iOS UYGULAMA GELİŞTİRME
  • AUTODESK FUSION360 İLE HIZLI PROTOTİPLEME
  • PYTHON İLE PROGRAMLAMA
  • YAPAY ZEKA, MAKİNE ÖĞRETİM VE DOĞAL DİL İŞLEME
  • UNITY İLE OYUN TASARIMI VE GELİŞİMİ
  • JAVA İLE PROGRAMLAMA
  • HTML/CSS İLE WEB SİTESİ TASARIMI
  • SONIC PI İLE MÜZİK PROGRAMLAMA
  • RESTful API

Etkinlik detaylarına linkten ulaşabilir ve etkinlikle ilgili gelişmeleri @hisarCS Twitter ve Instagram hesaplarından takip edebilirsiniz.