Hisar Lisesi Genel Kurulu, tüm Lise öğretmenlerimizin katılımı ile, internet ortamında gerçekleştirildi. Online bir platformda bir araya gelen kurul, toplantısına uzaktan eğitim sürecinin değerlendirilmesi ile başladı. Günde ortalama 80 senkron dersin yapıldığı ve öğrencilerimizin online derslere çok büyük bir katılım ile devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Öğrenci, veli ve öğretmenler için uygulanan uzaktan eğitim değerlendirme anketlerinin sonuçları üzerinden durularak, velilerden gelen olumlu geri bildirim ve destek mesajları paylaşıldı. Evde kalma sürecinde öğrenci, öğretmen ve velilerimizin iyi olma hallerini destekleyecek psikolojik danışmanlık ve rehberlik çalışmaları, yurt dışı üniversite kabulleri, ve yurt içi üniversite sınavı ile ilgili güncel gelişmeler de ayrıca görüşüldü. Uzaktan eğitim döneminde Hisar Okulları’nda gerçekleştirilecek etkinlikler, 2020 – 2021 Akademik Yılı planlamalarına dair bilgilendirme ve sağlık dolu temenniler ile kurul toplantısını tamamladı.