Lise öğrencilerimiz, Londra Regent Üniversitesi tarafından düzenlenen uluslararası yarışmalara katılarak, önemli başarılara imza attı. Öğrencilerimiz Grafik Tasarım, Multimedya ve İç Dizayn kategorilerinde hazırladıkları projeleriyle okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

Grafik Tasarım alanında yarışmaya katılan Seçmeli Grafik Tasarım dersi öğrencilerimiz, bu sene belirlenen “Cultural Capital 2025” teması kapsamında seçtikleri bir şehir ile ilgili dinamik bir kurumsal kimlik çalışması gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimiz, seçtikleri şehrin özünü – mirasını, kültürünü, tarihini ve şehrin çeşitli seslerini yansıtan çalışmalarını Adobe Illustrator ve Adobe Photoshop programlarını kullanarak tamamladılar ve başvurularını gerçekleştirdiler. Yarışma sonucunda, 11. Sınıf öğrencilerimizden Deniz U., “Naiorabi” projesi ile 1.’lik ödülü alırken, Elif T. ise “Rio De Janerio” projesi ile finalist olmaya hak kazandı.



Multimedya – Kısa film kategorisinde ise Seçmeli Multimedya ve Animasyon dersi öğrencilerimiz; bu senenin teması olan “My City” kapsamında yaşadıkları şehri – İstanbul’u anlatan ve onlar için “evin” ne anlama geldiğini yaratıcı bir ifadeyle yansıtan kısa filmleriyle yarışmaya katıldılar. Bu kategoride de 12. Sınıf öğrencilerimizden Lal P. 1.’lik ödülünü alırken, 11. Sınıf öğrencilerimizden Can E. ise “My City” projesi ile finalist olmaya hak kazandı.



Ayrıca, yine Regent Üniversitesi’nin Okul İç Tasarım yarışması “in between space” kategorisinde Lise öğrencimiz İdil B., “The Cage” projesi ile finalist olmaya hak kazandı.


Tüm projelere ait detaylı dosya içeriklerini linkte bulabilirsiniz.

Regent Üniversitesi’nde düzenlenecek etkinliğe davet edilen tüm öğrencilerimizin çalışmaları; üniversitede gerçekleştirilecek sergide gösterilmeye değer görüldü. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz ve okulumuz Grafik ve Dijital Tasarım alanında dünyaca ünlü yayınlara abonelik hakkı kazandı.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.