23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. yılını coşkuyla kutluyoruz. Bu önemli günde öğrencilerimiz için Okulda yaptığımız tören içeriğine benzer şekilde Hisar Eğitim Vakfı ve Okul yöneticilerimizin mesajlarından ve öğrencilerimizin evde hazırladıkları çalışmalardan oluşan bir kutlama videosu hazırladık. Videomuzun son bölümünde değerli piyano sanatçımız Tuluğ Tırpan’ın Hisar Okulları öğrencileri için kaydettiği müzik dinletisini izleyeceğiz. Öğrencilerimiz tören videomuzu 23 Nisan sabahı saat 10.30’da sınıflarında izlerken aynı anda Youtube kanalımızdan yayınlanacak. Youtube sayfamıza tören günü profil sayfamızdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Saat 16.00’da ise Ortaokul Türkçe Bölüm Başkanımız sevgili Hülya Sarıkaya Instagram hesabımızdan canlı olarak çocuklarımıza bir masal dinletisi sunacak.

Bayram coşkumuzu paylaşmak için birlikte olmayı ümit ediyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun!