Evlerimizde olduğumuz bu dönemde uzaktan eğitim sürecimiz devam ederken, pandemi sürecinde eğitim konusunda eğitimciler ve veliler olarak bizlere farklı bakış açıları kazandıracağına inandığımız bir panel organize ediyoruz. “Pandemi, Toplum ve Eğitim” başlıklı açık panelimizi uzman konuşmacılarımızla birlikte 22 Nisan Çarşamba akşamı saat 18.00’de canlı olarak Google Meet platformunda gerçekleştireceğiz.

Açık panelimizde İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi, Sosyoloji ve Eğitim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kenan Çayır, Eğitim Reformu Girişimi Eğitimi Laboratuvarı Koordinatörü Suat Kardaş ve Söz Danışmanlık’tan Psikoterapist – Pedagog Sibel Şengül konuklarımız olacak.

Lise velilerimizin, öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın Google Meet üzerinden katılabilecekleri panel “Live Steam (https://stream.meet.google.com/stream/2d35a20e-8260-4a48-bfd7-5e82c4f8cb26) bağlantısı üzerinden canlı olarak ve daha sonra Youtube kanalımızdan da izlenebilecek.