Çağlar boyu pek çok canlıya ev sahipliği yapan, zengin kaynakları ve doğal güzellikleriyle yaşamın var olmasını sağlayan Dünyamız bugün tahmini olarak 4.543 milyar yaşında. Gelişen sanayi ve teknolojiyle beraber ortaya çıkan çevresel sorunlarının yarattığı olumsuz sonuçlar bizlere ekosistemin devamlılığında tüm kişi ve kurumlara görev düştüğünü gösteriyor. Hisar Okulları olarak, Birleşmiş Milletler’in Green Campus / Yeşil Kampüs hedefleri doğrultusunda oluşturduğumuz komitemizle, ulusal ve uluslararası platformda sürdürülebilir eğitim ve öğretim uygulamaları ile örnek bir okul olmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda su, enerji, plastik kullanımı ve biyoçeşitlilik alanlarında öğrencilerimizle birlikte pek çok projeye imza atmaktayız.

Dünya Günü hepimizin günü, kutlu olsun!