Uzaktan eğitim sürecimizde Yazma Becerileri Merkezimiz de çalışmalarına devam ediyor.

Ortaokul 8. Sınıf öğrencilerimize Lise giriş sınavı; Lise 9. ve 11. Sınıf öğrencilerimize ise iklim değişikliği ve Shakespeare konulu makale çalışmalarında yardımcı olan Merkez, Hisar’ın ilk kez öğrencileri tarafından kaleme alınarak Columbia Üniversitesi işbirliği ile yayınlanacak olan kitabı için de hazırlıklarını da sürdürüyor. Origin Stories isimli kitap Haziran ayında Columbia’nın Öğrenci Yayınevi Girişimi’nin desteğiyle yayınlanacak.

Ayrıca Yazma Becerileri Merkezimiz tarafından, şahitlik etmekte olduğumuz bu tarihsel pandemi krizi ile ilgili deneyim, duygu ve düşüncelerimizi paylaşabilmek adına “Covid-19 Günlerinde Yazmak” isimli bir blog açıldı.

Ziyaret etmek için lütfen tıklayınız.