Ortaokul öğrencilerimizin WWF ve GSL projeleri kapsamında sene başından itibaren sürdürdükleri çatı tipi yağmur suyu hasadı, yağmur bahçesi oluşturma, gri su arıtma, sanal su hakkında farkındalık yaratma ve tüketimi azaltma ile ilgili projelerini teslim ettiler. Tüm bu çalışmaları tanıtmak ve çevre duyarlılığı oluşturmak amacıyla hazırladıkları web sitesini ziyaret etmek ve projeleri incelemek için lütfen tıklayınız.

Ayrıca proje çalışmaları Twitter’da @Hisar Middle GSL – Living Water ve Instagram’dan @living_water_hisar sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilmektedir.

Ayrıca öğrencilerimizin projelerini anlattıkları videoya buradan erişebilirsiniz.

Tatil günleri de dahil olmak üzere öğretmenleriyle birlikte uzun saatler çalışarak projelerini başarıyla teslim eden öğrencilerimizi kutluyoruz!