Öğrencilerimiz 10 Mayıs Pazar günü Hentbol Milli Takım oyuncusu ve aynı zamanda Süper Lig Yalıkavak Spor Kulübü Takımı oyuncusu Yeliz Yılmaz ile online bir söyleşide bir araya geldiler. Profesyonellik ve hentbol sporu hakkında keyifli geçen söyleşide öğrencilerimizin sorularını tek tek yanıtlayan Yeliz Yılmaz’a ve gösterdikleri ilgi için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yeliz Yılmaz Hakkında;
Uzun yıllar Türk hentbol ünde iyi bir yer edinmiş olan Yeliz Yılmaz aynı zamanda Türkiye milli takımının da kaptanlığını yapmıştır. Kendisi Türkiye’nin en iyi sol elini kullanan sporcularından biridir. Ülkenin bir çok kulübünde ;Havelsan, Üsküdar Belediyesi, Maltepe belediyesi, 1907 Kanarya, Kastamonu belediyesi gibi takımlarda da görev almıştır. Uzun yıllar en çok formasını terlettiği takım Üsküdar belediyesi spor kulübüdür. Yurt dışında Romanyanın CS Rulmentul Brasov takımında oynamıştır. (Ehf şampiyonlar ligi – Ehf challenge cup) Milli takım Akdeniz oyunlarında gümüş madalya alan takımda görev almıştır . Kariyerine 2019-2020 Süper Lig Yalıkavak Spor kulübünde devam etmektedir.