Ortaokul STEM Science Sparks Kulübü öğrencilerimizden oluşan GSL takımımız “Living Water”, katıldıkları GSL Global Goals yarışmasında yarı finale yükselmeye hak kazandılar.

Öğrencilerimiz su kullanımının azaltılmasına vurgu yapan ve bu konuda toplumda farkındalık yaratma amacını taşıyan projeleri ile aynı zamanda Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma hedeflerinden “6-Temiz Su ve Sanitasyon”, “12-Sorumlu Üretim ve Tüketim” ve “15-Karasal Yaşam” hedeflerine de ulaşmayı amaçlıyorlar.

Öğrencilerimizin projeleri hakkında daha fazla bilgi için websitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Bu güzel başarıları nedeniyle tüm STEM Science Sparks Kulübü öğrencilerimizi gönülden kutluyor; yarı finallerde başarılar diliyoruz!