2012 yılından bugüne Hisar Eğitim Vakfı Genel Koordinatörlüğü ve Hisar Okulları Kurucu Temsilciliğini üstlenmesinden onur duyduğumuz Sayın Prof. Dr. Emre Gönensay, görev süresini tamamlayarak 30 Haziran 2020 tarihinde görevlerini devredecektir.

Vakfımızın ve okulumuzun değerli kurucuları arasında yer alan Prof. Dr. Emre Gönensay’a, ülkemizdeki eğitim standartlarının yükseltilmesi, gençlerin topluma yararlı bireyler olarak yetişmeleri yoluyla ülkemizin kalkınması hedeflerine ulaşmasındaki katkılarından dolayı müteşekkiriz. Kendisinin Vakfımızın Mütevelli Heyeti Üyeliğini sürdürecek olmasından dolayı büyük mutluluk duymaktayız.

Hisar Eğitim Vakfı Genel Koordinatörlüğü görevini 1 Temmuz 2020 itibariyle Vakfımızın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Feyyaz Yüzatlı devralacaktır. 2016 yılından itibaren Yönetim Kurulu Başkanlığını başarı ile yürütmekte olan Sayın Feyyaz Yüzatlı’ya bu görevi de üstlenerek Vakfımızı desteklemeye devam edeceği için teşekkür ederiz.

Hisar Okulları Kurucu Temsilciliği görevini ise 1 Temmuz 2020 itibariyle okulumuzun Genel Müdürü Sayın Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu devralacaktır. Eğitim alanında uzun yıllara dayanan önemli bir tecrübeye sahip olan Sayın Barbarosoğlu’nun hem Hisar Okulları Kurucu Temsilcisi hem de Hisar Okulları Genel Müdürü olarak yapacağı vizyoner çalışmalar ve değerli liderliği ile Hisar Okullarının geleceğe hazır, uluslararası eğitim standartlarında hem ülkemizde hem de dünyada tanınan saygın bir eğitim kurumu olarak varlığını sürdüreceğine inancımız tamdır.

Sayın Prof. Dr. Emre Gönensay’a tekrar teşekkürlerimizi sunar, Feyyaz Yüzatlı ve Prof. Dr Gülay Barbarosoğlu’na yeni görevlerinde başarılar dileriz.