Hisar Okulları olarak uluslararası eğitim standartlarında, hem ülkemiz hem de dünyada tanınan saygın bir eğitim kurumu olma yolunda ilerlerken kurumsal altyapı geliştirme çalışmalarımız da devam ediyor. Bu kapsamda Genel Müdürlük ve Kurucu Temsilciliği pozisyonuna bağlı olarak çalışacak 3 Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonu oluşturuldu.

1 Temmuz itibariyle Gülçin Cırık Doğramacı, Akademik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanırken, Lise Müdürlüğü görevine Lise Müdür Yardımcısı Okan Uzelli atandı.

Meral Olcay, Stratejik Planlama ve Yönetişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı; kendisi İlkokul Müdürlüğü görevini yeni bir atama yapılana kadar Genel Müdür Yardımcılığı görevine ek olarak sürdürecek.

Birsen Uzun ise Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Yeni görevlendirmelerin Okulumuz için hayırlı olmasını temenni ediyor, yöneticilerimize başarılar diliyoruz.