Dünyada 60’tan fazla ülkede uygulanmakta ve tanınmakta olan ve İleri Düzey Yerleştirme Programı olarak da adlandırılan Advanced Placement (AP) programı; öğrencilere lisedeyken üniversite seviyesindeki dersleri alma ve ileride üniversite eğitimlerinde bu derslerden muaf olma imkanı sağlıyor. Hisar Okulları’nda öğrencilerimiz, MEB programının yanı sıra AP sınavlarında başarılı olmaları için özel bir AP Programı ile desteklenmekte.

Öğrencilerimiz Mayıs ayında College Board tarafından yayınlanan AP sınav sonuçlarına göre, 21 farklı dersten 298 sınav tamamladılar ve en yüksek puan olan 4 ve 5 skorlarını alarak, Türkiye ve Uluslararası sınav ortalamasının üzerinde bir başarı gösterdiler.

Hisar Okulları olarak Türkiye’de öğrencilerini AP sınavlarına yönelik ileri seviyede derslerle destekleyen okullar arasında ders çeşitliliği açısından ilk sırada olmanın gururunu yaşıyor; öğrencilerimizi kutluyoruz.