Lise Müdürümüz Okan Uzelli ve Bilişim Stratejileri Merkezi Koordinatörümüz Dilara Vardar; Sputnik Radyo’da Serhat Ayan’ın hazırlayıp sunduğu “Yeni Şeyler Rehberi” programına konuk oldular.

Teknoloji ile ilgili gelişmelerin konu alındığı radyo programında, pandemi sürecinde eğitim alanında yaşanan gelişme ve yenilikler, ve eğitimin geleceği tartışıldı.

Uzaktan Eğitim Raporları, Öğretmenler İçin Teknoloji Yol Haritası ve Sağlık ve Güvenlik Kılavuzu gibi pandemi sürecinde Hisar Okulları tarafından detaylı bir şekilde hazırlanan ve açık kaynak olarak tüm paydaşlar ile paylaşılan dokümanların konuşulduğu radyo yayınında, Okan Uzelli ve Dilara Vardar bu dokümanların içerikleri hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Uzaktan eğitim sürecine hızlı bir şekilde adapte olan ve kesintisiz bir program sürdüren Hisar Okullarının başarısının arkasında, pandemi öncesinde de hali hazırda teknolojik alt yapı geliştirme çalıştırmalarına yapılan yatırımlar ve düzenli olarak verilen öğretmen eğitimleri olduğu vurgulandı.


Serhat Ayan Kimdir?