Lise öğrencilerimiz, Bilgisayar Bölümü mentorluğunda IdeaLab’de geliştirdikleri “Pomelo” projesi ile Columbia Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, 9 – 11 Ekim 2020 tarihlerinde online olarak gerçekleşecek Uluslararası “FablearnNYC 2020” konferansında “Young Maker Posters” kategorisinde kabul aldılar.

Daha önce pek çok uluslararası konferansa kabul alan öğrencilerimiz, Pandemi sebebi ile gerçekleşemeyen konferansların çevrim içi ortamlara taşınması ile birlikte projelerini uluslararası platformlarda sergileme fırsatı bulacaklar.

Öğrencilerimizin, çocukların programlama öğrenmelerini hedefledikleri Pomelo isimli robot projeleri ve “Pomelo, A Collaborative Education Technology Interaction Robot” makalelerini incelemek için ilgili proje sitesine buradan ulaşabilirsiniz.